Elektromonteur MBO-niveau

ETW Breda B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Zowel binnen onze technische dienstverlening als op onze afdeling engineering zijn wij voornamelijk actief bij de industriële klanten, zoals o.a. petrochemische bedrijven, machine- en kraanbouw en hoogspanning- en industrie gerelateerde bedrijven. Binnen deze bedrijven zijn hele diverse werkzaamheden op gebied van elektrotechniek die wij invullen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de horizontale organisatiestructuur. Wij hebben 51 werknemers, waarvan 43 (elektro) monteurs. Samen zorgen wij al 36 jaar voor onze loyale klantenkring en nieuwe uitdagingen.

Op de afdeling Technische Dienstverlening zijn de werkzaamheden altijd heel divers. Omdat wij veel opdrachtgevers hebben uit verschillende bedrijfstakken, lopen de werkzaamheden uiteen. Zo kun je te maken krijgen met werkzaamheden in de utiliteit-, installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden of panelenbouw.

Functie-eisen:

  • Een opleiding op MBO niveau
  • Eventueel aanvullende NEN- en VCA- certificaten
  • Rijbewijs B
  • Flexibele instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een gezonde dosis inzet en enthousiasme

Kun jij je vinden in deze uitdagende baan en wil je werken met verschillende technieken, ben je leergierig en ambitieus, kijk dan ook eens op onze website.

Mocht je denken, dat is iets voor mij, stuur dan je sollicitatiebrief en je CV naar

Voor vragen kunt je contact opnemen met Robin Bommeljé.

Je kunt je sollicitatie ook richten aan:

ETW Breda B.V.
Goeseelsstraat 32
4817 MV Breda
Tel: 076-5729770