Allround elektromonteur niveau 4

ETW Breda B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Zowel binnen onze technische dienstverlening als op onze afdeling engineering zijn wij voornamelijk actief bij de industriële klanten, zoals o.a. petrochemische bedrijven, machine- en kraanbouw en hoogspanning- en industrie gerelateerde bedrijven. Binnen deze bedrijven zijn hele diverse werkzaamheden op gebied van elektrotechniek die wij invullen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de horizontale organisatiestructuur. Wij hebben 51 werknemers, waarvan 43 (elektro) monteurs. Samen zorgen wij al 36 jaar voor onze loyale klantenkring en nieuwe uitdagingen.

Functiebeschrijving:

De werkzaamheden zullen bestaan uit het leiding geven en meewerken aan onze projecten zowel in onze werkplaats in Breda als op montage in Nederland, maar ook geregeld in het buitenland. Wij ontwerpen, bouwen en  onderhouden industriële besturing voor allerhande machines, van koffiebonen maler tot 1400 Tons portaalkranen. Het is daarbij wenselijk dat je affiniteit hebt met PLC besturingen, frequentieregelaars  maar ook inzicht hebt in mechanica en hydrauliek.

Functie-eisen:

  • Een opleiding MBO niveau (bijvoorbeeld TSI/TBI)
  • Ervaring binnen de industriële omgevingen is een pré
  • Eventueel aanvullende NEN- en VCA certificaten
  • Rijbewijs B
  • Flexibele instelling
  • Een gezonde dosis inzet en enthousiasme

Kun jij je vinden in deze uitdagende baan en wil je werken met verschillende technieken, ben je leergierig en ambitieus, kijk dan ook eens op onze website Projecten Archieven – ETW Breda B.V.

We zien je sollicitatie graag tegemoet op

Je kunt deze ook richten aan:

ETW Breda B.V.
Goeseelsstraat 32
4817 MV Breda
Tel: 076-5729770