Nu in onze werkplaats

Veel nootjes
ligger kraan 2x125ton
pindakaas molen
pindakaaspomp
regelaars
generatorpaneel
generatorpaneel2
pindakaas besturing
lierwerk 125ton 2
lierwerk 125ton
lierwerk 150ton
kraankast
speciaaltransport
regelaars
kraan londen
encoder kraan londen
comunicatie kraan londen
uitzicht londen
previous arrow
next arrow
 

Project: Projecten nu in bewerking
Opdrachtgevers: van Haagen Kraanbouw ,CIH en Elmon

Op dit moment zijn we in opdracht van v Haagen Kraanbouw aan het werk voor 6 stuks bovenloop kranen met een overspanning van 54 meter. 4 stuks met een hefvermogen van 2x125Ton en 2 stuks met een hefvermogen van 1x 150Ton. Deze kranen gaan geplaatst worden te  Bilbao in Spanje en zullen gebruikt gaan worden voor de productie van onderdelen voor windmolens. De kranen komen te lopen in een productie hal van 500 meter lang en zullen een gezamenlijke sleepleiding krijgen van 690Volt 1250Ampere. Iedere kraan krijgt een eigen stepdown transformator naar 400Volt. De 2 150 Ton kranen gaan gebruikt worden voor het vormen van de buisdelen en de 4 2x125Ton kranen gaan samen werken om samen een buis/mast te handelen met een maximaal gewicht van 1000 ton en bijvoorbeeld 200 meter lang. Al deze 4 kranen communiceren met elkaar zodat ze van elkaar weten hoe snel ze gaan en hoe zwaar ze belast zijn. De bediening kan door 1 persoon gedaan worden met een master zender of 4 afzonderlijke machinisten bij bijvoorbeeld het koppelen van mast delen tot een geheel. Het aandeel van ETW Breda BV bevat het ontwerp en de bouw van de volledige elektrische installatie inclusief PLC besturing en bijbehorende software. In totaal gaat het om 16 schakelkasten, het bekabelen en instaleren van 10 lierwerken en natuurlijk de bekabeling en installatie van de brugdelen. Op dit moment hebben we 2 van die giga lierwerken in Breda staan. En hebben we bijna de helft van de schakelkasten gereed.

We hebben ook 4 kranen in het Verenigd koninkrijk geplaatst voor de aanleg van een metrolijn waarvan 2 in hartje Londen in opdracht van v Haagen Kraanbouw en we hebben er nog 2 op te bouwen waarvan de installatie klaar staat voor montage

Voor CIH Breda hebben we 2 schakelkasten voor de levensmiddelen industrie net opgeleverd waarvan er inmiddels een in gebruik is geteld in Frankrijk voor de productie van pindakaas en verwerking van Hazelnootjes. ook deze kasten hebben we zelf ontworpen en software voor geschreven. Door zo een oven loopt een RVS transportband van ongeveer 1meter 50 breed waarop een laag pinda nootjes van 10 cm door heen gaat. De totale oven is ongeveer 15 meter lang en bestaat uit verschillende compartimenten met hun eigen gas gestookte brander met temperatuur regeling.

Voor Elmon hebben we een mooi paneel mogen bouwen voor een bierbrouwer in Afrika welke als besturing van diesel generatoren gaat dienen.