Nu in onze werkplaats

van Haagen Portaal kraan voor BAE Portsmouth
Montage uitlading op 53 meter hoogte
Montage BAE kat op brug op 53 meter hoogte
Failsafe PLC kraanrijdwerk BAE kraan
Kraanrijd wielstel met HMI, Camera en Intercom BAE
BAE kat in aanbouw
Gereed Lierwerk van Haagen kraan voor BAE
Schakelkast in lierwerkhuis BAE
Bekabeling brug BAE kraan
Deurboot Joseph paris
Deurboot Joseph Paris
Recepten pindakaas besturing
Schakelkasten pindakaas fabriek
Pindakaas proces installatie
pindakaas proces
Schakelkast in aanbouw pindakaas installatie
Afsluiter deurboot
Powerpack container hefeiland
Schakelkast hefeiland
Hydrauliek motoren 3 x 75kW hefeiland
Assemblage powerpack container bij ETW Breda BV
previous arrow
next arrow
 

Project: Projecten nu in bewerking
Opdrachtgevers: van Haagen Kraanbouw en Hydrall

Op dit moment zijn we in opdracht van v Haagen kraanbouw aan het werk voor BAE Portsmout. Daar wordt boven dok 14 een portaalkraan gebouwd met een hoogte van 53 meter, een overspanning van 50 meter en 2 uitladingen waarvan de langste 42 meter zodat de totale brug lengte 112 meter wordt. Deze kraan kan zo scheepsdokken bedienen waarin Marine schepen gebouwd of verbouwd worden. Deze kraan krijgt een golfpijp als bus verbinding tussen de rijdende kat en de kraanbrug en sleepleiding als energie voorziening.

We hebben gewerkt aan Dokdeurboot voor de Franse overheid in opdracht van Hydrall/Ravestein. Dit is een deur die ze laten afzinken in een sluis zodat de sluis hiermee is afgesloten van open water en leeggepompt kan worden.

Ook zijn we op dit moment druk in de weer met een 500tons Hydraulisch hefeiland in opdracht van Hydrall.

Verder hebben we een elektrische installatie gemaakt voor een Pindakaas fabriek inclusief schakelkasten en software tot en met recepten voor pindakaas toe in opdracht van CIH Breda, en inmiddels zijn we begonnen aan een HMI gestuurde pinda roaster.