Nu in onze werkplaats

Grootste portaalkraan van Europa
previous arrow
next arrow
Slider

Project: Projecten nu in bewerking
Opdrachtgevers: van Haagen Kraanbouw, MIT, Cugla

Op dit moment zijn we in opdracht van v Haagen kraanbouw aan het werk voor een portaalkraan welke gebruikt gaat worden voor het bouwen van een ondergrondse warmtebuffer. Het project “Ecovat” genoemd gaat gebruik maken van deze rondrijdende portaalkraan om op meerdere plaatsen ondergrondse warmte accu’s te maken. Ook zijn we voor van Haagen bezig om een bovenloopkraan te maken welke gebruikt gaat worden om een extra schacht te graven naar de deeltjes versneller in Cern te Zwitserland. Voor MIT uit Breda een van onze nieuwste klanten zitten we in de afrondings fase van een ombouw van een BAILEY scheepswerf kraan te Tolkamer nabij Lobith. We hebben voor deze kraan uit 1976 een nieuwe besturing gebouwd en nieuwe aandrijvingen geleverd. Verder zijn we heel druk met de voorbereidingen van het nieuwe Laboratorium van Cugla te Breda.